Het element Hout

In het kader van de elementenleer (lees er hier meer over) die ik toepas in mijn ontwerpen. Hierbij een verdieping over het element Hout.

Lees meer »

Het element Water

In het kader van de elementenleer(lees er hier meer over) die ik toepas in mijn ontwerpen. Hierbij een verdieping over het element Water.

Lees meer »

Assieraden

Je dierbare is even op bezoek bij mij. Het bij je kunnen blijven dragen van iemand die je dierbaar is, kan op verschillende manieren. De meest letterlijke en fysieke manier is met een assieraad.

Lees meer »

Goud

Goud is het meest edele metaal dat er is. Het wordt al lange tijd als waardevol metaal gezien.  In de 26e eeuw v.Chr. wordt al melding gemaakt van goud als betaalmiddel.

Lees meer »

Zilver

Zilver is een al een eeuwen oud metaal dat door zijn glans erg gewild is. Zilver is het meest witte metaal dat er is. Het komt in verschillende samenstellingen (legeringen).

Lees meer »

Ring maat bepalen

Een aantal sieraden zijn afhankelijk van je persoonlijke maat. Ringen komen in heel veel maten. Er worden veel verschillende maateenheden gebruikt in verschillende landen. 

Lees meer »

Stenen

Een huis vol edelstenen en stenen. Ik ben zelf dol op stenen, mijn hele huis ligt vol met edelstenen en gevonden stenen op vakantie, waar het bezoek wel eens vraagtekens bij stelt.

Lees meer »

Messing sieraden

Messing is een veelvuldig gebruikt materiaal voor sieraden. Het is smeedbaar en heel glad te polijsten en is harder dan zilver

Lees meer »