Algemene voorwaarden

Hier leest u de Algemene Voorwaarden die van toepassing zijn op alle aankopen die gedaan worden bij Living Jewels in het atelier of via de webshop.

 

1) Bestellingen via de webshop
Na ontvangst van de bestelling en betaling wordt uw bestelling zo snel mogelijk in behandeling genomen. Ik doe mijn best om uw bestelling binnen drie werkdagen te bevestigen.

 

2) Bestellingen via het atelier
U ontvangt van mij een offerte per e-mail. De offerte blijft zes weken geldig. Na aanvaarding van de offerte ontvangt u van mij een factuur voor een aanbetaling van 50% van de overeengekomen prijs bij bedragen boven de €150,-.

 

3) Betalingen
a. In de webshop kunt u betalen via iDEAL, Creditcard of via vooruitbetaling op de bankrekening van Living Jewels. Rekeningnummer: NL91KNAB0505930382 onder vermelding van de referentie van het sieraad en of het factuurnummer.

Of u kunt contant betalen in het atelier bij afhalen. In het atelier kunt u alleen contant betalen. Of u maakt het bedrag direct over op de bankrekening van Living Jewels, rekeningnummer: NL91KNAB0505930382 Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW.

b. Betalingen van een factuur dienen binnen 14 dagen gedaan te zijn.

 

4) Verzenden
Uw bestelling wordt verzonden via Sendcloud. Met een keuze uit DHL PostNl of DPD. U krijgt een bericht met een track en trace code wanneer het item verstuurd is.

Kosten

DHL: € 6,70, PostNL: Aangetekend, € 8,00 of DPD: Verzekerd, € 10,00.

Naar België alleen met DPD, verzekerd, € 10,00.

Vanaf €200,- neem ik de verzendkosten voor mijn rekening. Het pakket is dan door mij verzekerd.

 

5) Levertijden
De levertijd kan per item verschillen. Sommige producten die voorradig zijn worden na ontvangst van betaling binnen drie werkdagen verzonden. Andere producten, zoals ringen of armbanden die nog op maat gemaakt moeten worden, hebben een langere levertijd. Het is raadzaam om naar de levertijd te informeren wanneer het om een cadeau gaat of wanneer u het sieraad snel nodig heeft. Meestal laat ik zelf ook even weten hoe lang de levertijd is. Voor maatwerkopdrachten en trouwringen die in het atelier zijn besproken hanteer ik drie tot acht weken levertijd na aanvaarding offerte en gedane aanbetaling.

 

6) Annuleren
Als u een bestelling wilt wijzigen of annuleren, dan dient u dit zo spoedig mogelijk te doen. Doet u dit per e-mail (adinda@livingjewels.nl) of telefonisch (nummer 06 12 44 29 43). Het wijzigen of annuleren van uw bestelling is alleen mogelijk als deze nog niet verstuurd is. Voor maatwerkopdrachten of trouwringopdrachten die geannuleerd worden breng ik 50% van de afgesproken prijs als onkosten in rekening. Wanneer u iets wilt aanpassen in de opdracht dient u mij dit binnen tien werkdagen te laten weten. Ik kan dan samen met u naar een oplossing kijken.

 

7) Ruilen en retourneren
De sieraden worden met veel liefde en aandacht gemaakt. Mocht u desondanks niet tevreden zijn met uw aankoop, dan kunt u deze binnen zeven werkdagen ongedragen, onbeschadigd en in originele verpakking retourneren. Dit kan makkelijk met de retourservice die via Sendcloud geboden wordt. Lukt het niet binnen zeven werkdagen, laat het mij dan binnen een week weten. Dit geldt niet voor maatwerkopdrachten en trouwringen. Hiervoor brengen wij 50% van de overeengekomen prijs in rekening. Dit bedrag komt overeen met de aanbetalingsfactuur. Retourzendingen dienen vooraf kenbaar te worden gemaakt via adinda@livingjewels.nl. De kosten en de verzekering van de retourzending zijn voor uw eigen rekening. Dit geldt ook voor artikelen die ter reparatie naar mij opgestuurd worden. Stuur het pakket aangetekend met de factuur en/of formulier voor herroeping of reparatie en uw naam en adresgegevens naar:

Adinda Marjenburgh
Hemsterhuisstraat 24
1065 KB Amsterdam

U kunt uitsluitend artikelen ruilen of retourneren die gekocht zijn via de webshop. U krijgt het aankoopbedrag exclusief verzendkosten op uw rekening terug gestort binnen 30 dagen. Aankopen die in het atelier gedaan zijn mogen alleen geruild worden indien dit van te voren in het atelier is besproken en in de offerte is opgenomen. Ik geef geen geld terug maar ruilen voor een ander sieraad of een tegoedbon is wel mogelijk. 

Indien u een sieraad wil ruilen komen de verzendkosten voor eigen rekening, retourkosten bedragen € 8,00.

 

8) Garantie

Alle sieraden hebben 1 jaar garantie op materiaal- of constructiefouten. Uitgesloten van garantie zijn slijtage door het dragen, slijtage aan edelsteenzettingen en breuk of verlies van edelstenen. Helaas is niet altijd te achterhalen waardoor schade is ontstaan. Daarom kunnen wij hier geen garantie op geven. Slijtage aan sieraden is heel normaal. Sieraden met edelstenen of diamanten in pootjeszettingen zijn extra kwetsbaar. Wij raden aan om de zettingen van sieraden met edelstenen eens per jaar gratis door mij te laten checken. Zo kan ik zien of ze nog intact zijn.

Algemene Voorwaarden V 1
PDF – 74,1 KB 139 downloads