Nine Star Ki - geboorte element

Astrologie behorende bij Feng Shui

Feng Shui is zo’n 4000 jaar geleden ontstaan in China. Het betekent letterlijk Wind en Water. Die grootheden vormen de basis van de tomeloze energie in de natuur. Het gaat er om dat de omgeving waarin we wonen en werken van invloed is op ons lichamelijk en geestelijk welzijn. Alles bestaat uit energie, een natuurkundige zal dat bevestigen. Feng Shui maakt die onzichtbare energie en versterkt handvaten en methodieken om die te  beinvloeden.

 

In de Feng Shui filosofie wordt gebruik gemaakt van de 5 elementen-leer. Te weten: Water, Hout, Vuur, Aarde en Metaal.

Deze 5 elementen zijn een vertaling van een cyclisch principe, waarin de elementen samenhangen en elkaar opvolgen, als het ware.

Deze elementen worden ook gebruikt in de Nine Star Ki Astrologie, die bij Feng Shui hoort. De elementen worden uitgedrukt in 9 verschijningsvormen van de elementen.

Op het moment van je geboorte zijn er 3 elementen actief.

Aan de hand van je geboortedatum kan ik voor je uitzoeken welke dat zijn. 

Deze elementen dragen verschillende kwaliteiten, karaktereigenschappen en metaforen met zich mee, die met jou resoneren.

 

Je 1e element gaat over je algehele zijn wat het meest op de voorgrond treedt.

Je 2e element gaat over je innerlijke wereld, dit was vooral actief in je kinderjaren.

Je 3e element gaat over je handelen, de eerste indruk die mensen van je hebben.

 

 

Als ik jouw 3 elementen weet, kan ik de link leggen naar jouw intentie en de kleuren, vormen en materialen die bij de elementen horen. Deze kan ik dan in een sieraad verwerken.

 

Mijzelf geeft het enorm veel kracht om een sieraad te dragen die ik heb opgedragen aan mijn innerlijke kind(lees hier de Blog die ik daar over geschreven heb). Dit heb ik onder andere gedaan met een groen steentje Vesuvianiet die staat voor het element 3 Hout, haar enthousiasme en haar creativiteit.

 

Wanneer ik een sieraad voor je maak kunnen we hier nog vrijer op inspelen en samen ontdekken waar de nadruk op moet komen te liggen.

Ik gun je net zo'n sieraad die ik voor mezelf en anderen heb mogen maken. Zodat je altijd herinnert welke krachtige en kwetsbare momenten voor jou belangrijk zijn.

Wil je een sieraad nog persoonlijker maken?

Jouw persoonlijke geboorte element in een sieraad.

 

Nieuwsgierig naar jouw persoonlijke element? Ik vertel je graag hoe dit werkt.

Laat je gegevens achter. Dan ontvang je gratis een mail van mij met jouw geboorte element.

Aanmelden

* indicates required