Verzending en Retour

Verzending

Verzenden
Uw bestelling wordt verzonden via Sendcloud. Met een keuze uit DHL PostNl of DPD. U krijgt een bericht met een track en trace code wanneer het item verstuurd is.

Kosten

PostNL € 4,85, PostNL: Aangetekend, € 9,60 of DPD: Verzekerd, € 10,00.

Naar België alleen met DPD, verzekerd, € 10,00.

Vanaf €200,- neem ik de verzendkosten voor mijn rekening. Het pakket is dan door mij verzekerd.

Volg hier je bestelling

Levertijden

De levertijd kan per item verschillen. Sommige producten die voorradig zijn worden na ontvangst van betaling binnen drie werkdagen verzonden. Andere producten, zoals ringen of armbanden die nog op maat gemaakt moeten worden, hebben een langere levertijd. Het is raadzaam om naar de levertijd te informeren wanneer het om een cadeau gaat of wanneer u het sieraad snel nodig heeft. Meestal laat ik zelf ook even weten hoe lang de levertijd is. Voor maatwerkopdrachten en trouwringen die in het atelier zijn besproken hanteer ik drie tot acht weken levertijd na aanvaarding offerte en gedane aanbetaling.

Annuleren

Als u een bestelling wilt wijzigen of annuleren, dan dient u dit zo spoedig mogelijk te doen.

Doet u dit per e-mail (adinda@livingjewels.nl)

of telefonisch (nummer 06 12 44 29 43).

Het wijzigen of annuleren van uw bestelling is alleen mogelijk als deze nog niet verstuurd is. Voor maatwerkopdrachten of trouwringopdrachten die geannuleerd worden breng ik 50% van de afgesproken prijs als onkosten in rekening. Wanneer u iets wilt aanpassen in de opdracht dient u mij dit binnen tien werkdagen te laten weten. Ik kan dan samen met u naar een oplossing kijken.

Ruilen en retourneren

De sieraden worden met veel liefde en aandacht gemaakt. Mocht u desondanks niet tevreden zijn met uw aankoop, dan kunt u deze binnen zeven werkdagen ongedragen, onbeschadigd en in originele verpakking retourneren. Dit kan makkelijk met de retourservice die via Sendcloud geboden wordt. 

Link naar Retourportaal

Lukt het niet binnen zeven werkdagen, laat het mij dan binnen een week weten. Dit geldt niet voor maatwerkopdrachten en trouwringen. Hiervoor brengen wij 50% van de overeengekomen prijs in rekening. Dit bedrag komt overeen met de aanbetalingsfactuur. Retourzendingen dienen vooraf kenbaar te worden gemaakt via adinda@livingjewels.nl. De kosten en de verzekering van de retourzending zijn voor uw eigen rekening. Dit geldt ook voor artikelen die ter reparatie naar mij opgestuurd worden. Stuur het pakket aangetekend met de factuur en/of formulier voor herroeping of reparatie en uw naam en adresgegevens naar:

Adinda Marjenburgh
Hemsterhuisstraat 24
1065 KB Amsterdam

U kunt uitsluitend artikelen ruilen of retourneren die gekocht zijn via de webshop. U krijgt het aankoopbedrag exclusief verzendkosten op uw rekening terug gestort binnen 30 dagen. Aankopen die in het atelier gedaan zijn mogen alleen geruild worden indien dit van te voren in het atelier is besproken en in de offerte is opgenomen. Ik geef geen geld terug maar ruilen voor een ander sieraad of een tegoedbon is wel mogelijk. 

Indien u een sieraad wil ruilen komen de verzendkosten voor eigen rekening. Retour kosten bedragen € 8,00.