Collectie DROPS OF EARTH

Shop meteen:

ONE OF A KINDS EN FAVORITES

“Een sieraad voor jouw persoonlijke unieke eigenzinnige zelf, waarmee jij straalt op jouw manier”

Gun jezelf een uniek sieraad dat jouw eigenzinnigheid laat zien. Want je hebt die presentatie waar je je op je best wilt laten zien. Of je hebt een feest waar je lekker mag uitpakken en opdossen. Die speciale gelegenheid waar jij jezelf mag laten zien.

Je wilt graag iets anders dan anderen om je eigenheid te laten zien. Iets wat niet iedereen heeft. Zodat je je onderscheidt. De sieraden zijn direct te bestellen, zo heb je snel iets bijzonders wat alleen jij hebt.

In de Collectie DROPS OF EARTH,  vind je voornamelijk one of a kinds die je uniek maken. Daarnaast vind je ook een aantal favorites die op maat te bestellen zijn en ieder ook altijd weer zijn eigenheid heeft.

Zo straal jij op jouw manier op die speciale gelegenheid!

De collectie bestaat uit sieraden van zilver, messing en koper. Met daarin vaak edelstenen en stenen verwerkt.

Mijn eerste collectie is geïnspireerd op twee elementen uit de natuur: water en aarde. De fluïde vormen van water bewegen zich als het ware om de stenen heen en spelen een spel daarmee, wat in deze sieraden tot uitdrukking komt. Vaak gebruik ik een aantal steensoorten in één sieraad. Ze zijn verwerkt in ringen, oorbellen en armbanden. Mooi als set maar ook prachtig op zichzelf te dragen. 

Kies iets moois uit de collectie of vraag naar de opties om het nog niet iets persoonlijker te maken (zie ook de mogelijkheden van een CUSTOMISED Me You US sieraad). Of maak een afspraak om de collectie in het atelier te bezoeken.

 

Laat je keus ondersteunen door je geboorte element, oftewel Nine Star Ki, de astrologie die bij Feng Shui hoort. Lees er hier meer over.

 

Prijzen vanaf €10,- tot ca. €350,-

Ringen met steen vanaf 75,-

Ring uit de collectie op maat laten maken € 15,- (als de steen nog niet gezet is, is dat een mogelijkheid)

 

Verzending binnen 3 werkdagen.

Dit zijn ook prachtige cadeau’s om te geven bijvoorbeeld met een Giftcard. Je kan zelf het bedrag bepalen dat je wilt geven.

klik op de foto's om naar de webshop te gaan

RINGEN

OORBELLEN

ARMBANDEN

Of

Voor vragen kan je contact met mij opnemen.

Anderen kochten: