Een CUSTOMISED Me You Us sieraad

JOUW SAMENGESTELDE SIERAAD

"Een sieraad met jouw eigen draai, waarmee jij je unieke eigenzinnige prachtige persoonlijkheid via een sieraad aan de wereld toont ”

 

ME: Gun jezelf een sieraad met jouw eigen persoonlijke touch. Je wilt je zelf verwennen met een sieraad die echt aan jouw wensen voldoet. De juiste steen de juiste materialen en juiste maat die je met alle trots aan iedereen wilt laten zien.

YOU: Of je wilt een vriend(in) of familielid verrassen met een persoonlijk sieraad die op zijn/haar lijf geschreven is. Zie ook Giftcard.

US: Of je wilt jullie vriendschap of familieband die al zo lang bestaat bezegelen met een persoonlijk aandenken voor jullie allebei. Zodat je samen kan vasthouden wat echt belangrijk is in het leven.

Ik help je met het kiezen van de juiste stenen en symbolen die daarbij passen.

 

Met een customized ME YOU US sieraad heb je de mogelijkheid om je eigen sieraad samen te stellen met een steenkeuze en een aantal afwerkingsopties. Gebaseerd op een aantal ontwerpen uit de collectie. Zo maak je je sieraad nog persoonlijker en kan je jouw verhaal er nog meer in kwijt.

Je kan kiezen uit een selectie stenen die op verschillende manieren samen te stellen zijn en in het sieraad verwerkt worden.

 

Laat je keus ondersteunen door je geboorte element, oftewel Nine Star Ki, de astrologie die bij Feng Shui hoort. Lees er hier meer over.

 

Als je de keuzes hebt gemaakt dan zal ik je een mail sturen met je keuzes en voorstellen voor de positionering van de steentjes.

 

Wil je ergens wat meer informatie over of specifieke stenen iets meer uitgelicht laat het mij dan weten. Ik ben bereikbaar voor je vragen. Je kan altijd vragen naar aanvullende wensen.

Ik kijk er naar uit een persoonlijke ring voor jou te maken.

 

Prijzen:

Ringen vanaf € 86,

Oorbellen vanaf € 75,-

Armbanden vanaf €108,-

 

De levering duurt 2 tot 4 weken.

Dit zijn ook prachtige cadeau’s om te geven bijvoorbeeld met een Giftcard. Je kan zelf het bedrag bepalen dat je wilt geven.

Dit is wat Louise er over zegt:

"Voor het eerst een persoonlijk sieraad laten maken. Heel erg blij met het resultaat! Adinda luistert goed naar je wensen, denkt mee en zorgt dat je iets krijgt wat helemaal bij je past. Een match! Met liefde en intentie gemaakt."

augustus 2022

Om je sieraad samen te stellen, ga verder op onderstaande link en maak je keuzes op de pagina die opent.

Voorbeelden ME YOU US ringen

Flat Line Ring 3, Keep-slag (boomschors), 1 steen

Flat Line Ring 2, Hamerslag, 2 stenen

Double Line Ring, Glad, 3 stenen

Voorbeelden ME YOU US armbanden

Line Cuff, Keepslag, 1 steen

Flat Line Cuff, Glad, 2 stenen

Double Line Cuff, 1 Keepslag, 2 stenen

Voorbeelden ME YOU US oorbellen

String Drops, Zilver-Messing

Line Drops, 1 steen, oorstekers

Stud Drops, Roze Maansteen


Voor vragen kan je contact met mij opnemen.