Ontwerp samen maken

Je wilt een geheel eigen sieraad die jou unieke moment vast legt.

 

Je gaat trouwen of er is een kindje opkomst. Je wilt een speciaal moment vieren en vastleggen in een uniek sieraad. Je wilt iets bijzonders dat niemand anders heeft. Ik help je met het verkennen van de mogelijkheden. Ik maak ook gebruik van je geboorte element, oftewel Nine Star Ki, de astrologie die bij Feng Shui hoort.

 

Samen maken we een ontwerp. Ik hoor graag je verhaal en aanknoppingspunten voor de dingen die belangrijk voor je zijn. Je krijgt een vragen lijst waarmee we ons al beetje kunnen voorbereiden op wat je wilt. Die vraag ik je van te voren in te vullen. Die stuur ik je toe zodra je een afspraak hebt ingepland.

 

Via de website kan je een afspraak maken van een uur op mijn atelier. Aan de hand van het ontwerp en de keuzes maak ik een offerte die ik je later toe stuur. Als je akkoord bent met de offerte doe je een aanbetaling zodat ik aan de slag kan met jou persoonlijke sieraad. Tussentijds houd ik je op de hoogte van vorderingen en eventuele vragen. Indien nodig plannen we nog een tussenmeting in.

 

Ik kijk er naar uit om jou samen het sieraad te ontwerpen en te maken zodat jij kan genieten van die mooie herinnering en dat speciale moment.

 

Mocht je nog vragen hebben ik beantwoord ze graag.