MAATWERK Living Your Jewel

ONTWERP JOUW SIERAAD

"Een sieraad met  jouw persoonlijk verhaal dat een stukje van jouw leven omvat, waarmee jij je unieke eigenzinnige zelf uitstraalt”

 

Gun jezelf een aandenken aan de herinnering van een speciaal moment of een speciaal persoon om vast te houden en bij je dragen.

Laat mij je helpen door een sieraad op maat te maken dat past bij jouw verhaal.

Zodat je dat nooit vergeet.

Dit is het moment om stil te staan. Je hebt een mijlpaal te vieren (50 jaar geworden, transformatieve keuze gemaakt in je carrière,…) en je wil dat voor altijd vastleggen om jezelf te herinneren aan de weg die je daarvoor heb moeten afleggen of hoe blij je daarom bent. Zodat jij je eigenzinnige zelf kan uitstralen.

 

LIVING YOUR JEWEL is een helemaal samen ontworpen sieraad voor het specifiek vastleggen van die bijzondere gebeurtenis. Bijvoorbeeld als je gaat trouwen of als symbool voor je kinderen die je steeds meer moet los laten. Je kan oud goud of zilver laten omsmelten tot een nieuw sieraad. Of vereeuwig  je dierbare in een as-sieraad.

 

Ik help je graag om hiervoor een passend sieraad te ontwerpen. Zodat je dit altijd bij je kan dragen. En je sieraad een stukje van jou leven omvat.

 

Laat je keus ondersteunen door je geboorte element, oftewel Nine Star Ki, de astrologie die bij Feng Shui hoort. Lees er hier meer over.

 

Samen verkennen we de verschillende elementen die bijdragen aan jouw verhaal en sieraad. Met daarbij mijn ontwerpen, kennis en kunde als onderlegger. Plan hiervoor een afspraak in om langs te komen of via ZOOM.

 

Prijzen:

Prijzen vanaf € 150,-

Eigen Goud vanaf € 350,-

Eigen zilver vanaf € 250,-

As-sieraad vanaf € 200,- (voor meer informatie lees deze blog)

 

De levering duurt 3 tot 8 weken.

Dit is wat Esther er over zegt:

"Al heel lang had ik dierbaar goud in een zakje. Een ring, hanger en oorbelletje van mijn oma. En een kinderringetje met bloedkoraal van mezelf.

Bij toeval kwam ik bij Adinda terecht. Haar werkwijze met de elementen en alle symboliek sprak me erg aan. Super fijn dat ze gewoon met haar koffertje met schatten bij je langs wil komen!

Adinda heeft een rustige aanpak en straalt kundigheid uit. Ze heeft kennis van zaken en laat zich leiden door jouw input. Ik gaf mijn 'juwelen' dan ook met het volste vertrouwen aan haar mee."

Esther - november 2023 - Texel


Voor vragen kan je contact met mij opnemen.